2010.04.08.
19:51

Írta: tornazsak

Póló + locsolkodás + munkafüzet


Április 12-én hétfõn és 13-án kedden 12-16 óráig Pólórajz festésre lesz  lehetõség iskolánkban. 30-120 percig készítik a festményeket (nem ecsettel). Tájékoztató mellékelve.
Saját (hozott) pólóra festés 680Ft.
Póló, festéssel együtt 980Ft. Póló méretek: 122, 128, 134, 140, 146,
152, 158, 164, S, M, L, XL, XXL Kérem jelöljék be a megfelelõ méretet!
Aki szeretne festeni, az a szokásos módon borítékban, névvel, összeggel és ha pólót kért, póló méretének megjelölésével együtt adja le! Köszönöm szépen!

 A locsolkodás nagyon jól sikerült. Köszönöm szépen a felkészülést. A lányok szép kosárkákkal, tojásokkal érkeztek és illatosan távoztak. A fiúk, mindenki, kivétel nélkül elmondta a versét és meglocsoltak bennünket. Blankáéknak köszönjük az édességeket. Fotók készültek.

Az év végén szeretnénk a gyerekeket megajándékozni egy-egy jutalom munkafüzettel,mivel mindenki nagyon szorgalmas volt és lehetõségeihez mérten jól teljesített. Ha egyetértenek, akkor osztálypénzbõl szeretnénk ezt finanszírozni.
 A kiadvány címe: Tappancs vakációja. Jár hozzá egy felfújható strandlabda is.
Ára: 400Ft
A kiadványban elsõsöknek szóló feladatok vannak, matematika, olvasás, írás témakörben, játékos módon. Aki ezeket megoldja, és szeptemberben bemutatja, az máris egy nagy dicsérettel indíthatja az évet.
Ha egyetértenek vele, akkor a megrendelést intézem. Kérem minél elõbb tudassák velem döntésüket. Köszönöm szépen.

A Bon-bon pénzt (600 Ft-ot) aki még nem hozta, az kérem holnapra pótolja. Köszönöm szépen!

1 komment

Címkék: pénz események megbeszélnivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://tornazsak.blog.hu/api/trackback/id/tr451905443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

generaliz 2010.04.08. 21:12:12

Gabi néni! Részünkről rendben a munkafüzet!
Rubintok.
süti beállítások módosítása